vrijdag 28 december 2018

Nieuwsbrief 2

Beter in Wonen

In de eerste nieuwsbrief werd Beter in Wonen voorgesteld. Ook las u dat wij plannen maken om uw woning en de woningen in uw buurt te onderhouden en te verbeteren. Het doel is dat de woningen naar een beter energielabel gaan, waarbij u gaat besparen op uw energiekosten en meer wooncomfort ervaart. In deze tweede nieuwsbrief vertel ik u meer.

Wat vindt u belangrijk?

In mei is Floor Hendriks van Beter in Wonen bij een aantal bewoners langs gegaan om te luisteren of zij op dit moment verbeterpunten hebben voor hun woning. Hieronder leest u een aantal veelvoorkomende punten.

Kou in de keuken en het toilet

Meerdere bewoners gaven aan last te hebben van kou in de keuken en het toilet. Beter in Wonen neemt dit mee in de plannen.

Tocht bij ramen en deuren

Meerdere bewoners gaven aan last te hebben van tocht langs ramen en deuren. Ook dit neemt Beter in Wonen mee in de plannen. 

Verzakkingen achterpad

Daarnaast werd er aangegeven dat er grondverzakkingen zijn op het achterpad. Dit valt niet onder energiebesparende maatregelen, maar is natuurlijk wel belangrijk. QuaWonen zoekt uit of dit ook verbeterd kan worden. 
Heeft u nog punten die u graag wilt meegeven? Bel dan naar Beter in Wonen 06 81 88 06 37 óf stuur een e-mail info@beterinwonen.nl. 

Planning

Beter in Wonen en QuaWonen kijken naar verschillende mogelijkheden om een beter energielabel te behalen voor uw woning. We verwachten u begin 2019 meer informatie te kunnen geven over onze plannen. 

De klankbordgroep

Twee bewoners uit de Merelstraat hebben zich opgegeven om deel te nemen deel aan de klankbordgroep. Ik ben nog op zoek naar nóg één klankbordgroeplid. Denkt u graag mee over de plannen in uw straat? Of wilt u eerst wat meer informatie over de klankbordgroep? Neem dan gerust contact met mij op.

Gemiddeld energielabel E

Eind mei is Erik Bek of Michel Deelen bij u langs geweest om het huidige energielabel van uw woning te bepalen. We bedanken u hartelijk voor uw medewerking! De woningen in uw straat hebben gemiddeld energielabel E.  Het energielabel van uw woning kan anders zijn dan het energielabel van de woning van uw buren. Bijvoorbeeld door enkel- of dubbelglas, zelf aangebrachte dakisolatie of het verschil in hoek- of tussenwoning.   

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen mag u direct contact opnemen met Beter in Wonen. U kunt mij bereiken per e-mail en per telefoon.

info@beterinwonen.nl
06 81 88 06 37 


Ik wens u een hele fijne zomer. 

Met vriendelijke groet, 
Floor Hendriks
Beter in Wonen