Nieuwsbrief 3 - februari 2019

Beter in Wonen Merelstraat

Beter in Wonen is druk bezig met de plannen om uw woning te onderhouden en te verbeteren. Het type woningen in de Merelstraat maakt dit een uitdaging: delen van de woningen overlappen, waaronder de daken. Hierdoor duurt de planvorming iets langer. De plannen stemmen wij nu verder af met QuaWonen en binnenkort met de KlankbordGroep.
In deze derde NieuwsBrief informeer ik u over de voorbereidende inspecties, de KlankbordGroep, de nieuwe Beter in Wonen projectleider en meer.

Inspecties

Beter in Wonen wil graag een goed beeld krijgen van uw woning. Daarom zijn er inspecties nodig. Bij een paar woningen zijn de inspecties al uitgevoerd, bij de meeste woningen nog niet. Het gaat om een asbestinspectie en een bouwkundige inspectie.

Asbestinspectie

De asbestinspectie wordt uitgevoerd door Bureau SGS Search. Tijdens de asbestinspectie heeft de inspecteur toegang nodig tot alle ruimtes van uw woning.
U hoeft niets voor te bereiden of op te ruimen voor de asbestinspectie.
Wanneer? Bureau SGS Search komt vanaf maandag 4 maart (week 10) langs voor een inspectie van ongeveer 30 minuten. U mag de inspecteurs altijd vragen om een legitimatiebewijs.
Niet thuis? Dan ontvangt u een briefje van SGS Search in de brievenbus met het verzoek een afspraak met hen te maken.

Bouwtechnische inspectie

Willems Vastgoedonderhoud verzorgt de bouwtechnische inspectie. Tijdens deze inspectie kijken de inspecteurs in iedere ruimte van uw woning en maken mogelijk foto’s.
U hoeft niets voor te bereiden of op te ruimen voor de bouwkundige inspectie.
Wanneer? De inspecteur komt vanaf maandag 18 maart (week 12) langs voor een inspectie van ongeveer 30 minuten. U mag de inspecteur altijd vragen om een legitimatiebewijs.
Niet thuis? Dan ontvangt u een briefje in de brievenbus met het verzoek een afspraak met hen te maken.

KlankbordGroep

Eerder hebben wij een oproep gedaan voor de KlankbordGroep. De KlankbordGroepleden zijn bewoners die meepraten over de plannen samen met de Beter in Wonen en QuaWonen. Als bewoners zijn jullie ervaringsdeskundigen in het wonen in de woningen waarvoor we plannen maken. De KlankbordGroep komt een aantal keer bij elkaar.
Twee bewoners uit de Merelstraat hebben zich aangemeld voor de KlankbordGroep. Wij zoeken nog één bewoner die de KlankbordGroep compleet maakt.

Oproep: 

Vindt u het leuk en interessant om mee te praten over de plannen? Geef u dan op voor de KlankbordGroep vóór woensdag 20 februari. Vervolgens plannen we de eerste vergadering met de KlankbordGroep in.

Projectleider Beter in Wonen

Eerder heeft u misschien contact gehad met mijn collega Floor Hendriks. Vanaf nu ben ik, Simone Oomen, uw nieuwe contactpersoon. U kunt bij mij terecht voor vragen en opmerkingen voor-, tijdens-, en na de werkzaamheden. Ik help u graag verder!

Meer informatie

Op onze website leest u het laatste nieuws: www.beterinwonen.nl/merelstraat. Ook uw familieleden kunnen via de website makkelijk informatie ontvangen. Zij kunnen hun e-mailadres op de site invullen en ontvangen dan een e-mail zodra er nieuws is. Zo blijft iedereen makkelijk op de hoogte.

Vragen? 

Heeft u na het lezen van deze NieuwsBrief vragen? Neem dan contact met mij op via merelstraat@beterinwonen.nl, of via het telefoonnummer 06 81 88 06 37.

Samen gaan wij aan de slag voor een betere woning: meer comfort én met een lagere energierekening.

Met vriendelijke groet,

Simone Oomen
Beter in Wonen