Nieuwsbrief 1

Beter in Wonen
Begin deze week ontving u van QuaWonen een brief waarin Beter in Wonen werd voorgesteld. Beter in Wonen heeft al voor 162 woningen van QuaWonen Onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd in combinatie met Energiebesparende maatregelen. Samen gaan wij nu aan de slag met uw woning.  


Contact met Beter in Wonen
Voor vragen en opmerkingen over dit project neemt u géén contact op met QuaWonen, maar met Beter in Wonen. U kunt ons bereiken per e-mail en per telefoon.


bergambacht@beterinwonen.nl

06 81 88 06 37


Beter in Wonen houdt u op de hoogte via de NieuwsBrief en via de website www.beterinwonenbergambacht.nl. In deze 1e NieuwsBrief leest u meer over de inspecties, de planning en de KlankbordGroep. 

De planning

Inspecties
In december gaan wij een aantal woningen inspecteren. Onze specialisten voeren inspecties uit op verschillende onderdelen aan de binnen- en buitenzijde van de woningen. Zo wordt er gekeken naar de bouwkundige staat, maar ook naar het energielabel en de technische installaties. Gaan wij bij uw woning inspecties uitvoeren? Dan maken wij van tevoren netjes een afspraak met u. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking. 


Het plan
De resultaten van de inspecties hebben wij nodig om tot een plan te komen. In dat plan worden Onderhoudswerkzaamheden gecombineerd met Energiebesparende maatregelen. Het doel is dat de woningen naar een beter energielabel gaan, waarbij u gaat besparen op uw energiekosten en meer wooncomfort ervaart. 


Informatie voor u
Wij delen onze plannen met u tijdens de InformatieBijeenkomst. De uitnodiging voor deze InformatieBijeenkomst ontvangt u in 2018. Ná de InformatieBijeenkomst ontvangt u de BewonersMap. In deze map kunt u alle informatie nog eens goed nalezen. Alle NieuwsBrieven hebben vier gaatjes, zodat u straks alles kunt bewaren in uw BewonersMap.  


Welke woningen?
De plannen voor de Onderhoudswerkzaamheden en Energiebesparende maatregelen zijn voor de volgende woningen in Bergambacht:

  • Merelstraat; 
  • Doctor Albert Schweitzerstraat 2 t/m 16; 
  • Wilgenstraat 1 t/m 27 en 38 t/m 46.
KlankbordGroep & uw wensen
Beter in Wonen en QuaWonen betrekken u graag bij de voorbereidingen van onze plannen. Daarom richten wij een KlankbordGroep op. Deze groep bestaat uit buurtbewoners die samen met Beter in Wonen de plannen bespreken. Wilt u plaatsnemen in de KlankbordGroep? Stuur dan een e-mail of bel naar Beter in Wonen om u aan te melden.

Wij behandelen uw ideeën en wensen tijdens de KlankbordGroepvergaderingen en kijken naar de haalbaarheid hiervan.

Kunt u niet plaatsnemen in de KlankbordGroep, maar heeft u wel ideeën of wensen? Stuur dan een e-mail naar info@beterinwonen.nl. 

Meer informatie
Op onze website leest u het laatste nieuws.
U kunt zich op de homepage aanmelden op deze website. Zodra wij een nieuw bericht plaatsen, krijgt u hierover een e-mail. Zo blijft u makkelijk op de hoogte! 


Vragen?
Heeft u na het lezen van deze NieuwsBrief vragen? Neem dan contact met mij op via bergambacht@beterinwonen.nl, of via het telefoonnummer 06 81 88 06 37.
Samen gaan wij aan de slag voor een betere woning; meer comfort én met een lagere energierekening.


Met vriendelijke groet,
Floor Hendriks
Beter in Wonen